Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website WWW.QUASIMIR.NL, door de website te gebruiken, gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer.


Alle informatie, foto’s en onderdelen van deze website zijn het eigendom van QUASIMIR. Het is niet toegestaan deze informatie, foto’s en onderdelen te kopiëren en te gebruiken voor enige vorm van publicatie zonder schriftelijke toestemming van QUASIMIR. Onderdelen die u kopieert om voor u persoonlijk te bewaren vallen hier niet onder, hier heeft u geen schriftelijke toestemming voor nodig.


QUASIMIR doet haar uiterste best om de informatie op de website ten allen tijde up-to-date te houden. De inhoud van de website wordt dan ook regelmatig waar nodig aangepast en het assortiment wordt regelmatig aangevuld. Het is denkbaar dat de informatie op de site niet volledig is of fouten bevat, wij zijn hiervoor niet aansprakelijk te stellen. De prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele typfouten en prijswijzigingen.
QUASIMIR is gerechtigd de webpagina naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen, met of zonder kennisgeving. QUASIMIR is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.


QUASIMIR is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, direct dan wel indirect, die in verband wordt gebracht met de website.


QUASIMIR is niet aansprakelijk voor informatie en webinhoud die zonder haar medeweten wordt verstuurd door gebruikers. Ook is QUASIMIR niet verantwoordelijk voor de webinhoud en informatie van websites die op enige manier gelinkt zijn met QUASIMIR. Als u via een link op de webpagina de website QUASIMIR verlaat, neemt QUASIMIR afstand van alle aansprakelijkheid.


De informatie die QUASIMIR op haar website verschaft kan geen garantie geven wat betreft kwaliteit of kwantiteit voor het gebruik van de producten voor een specifiek doel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »